DOE DE GRATIS BUSINESS CHECK-UP

En til jouw business naar het volgende niveau

Met deze simpele tips kan je gemakkelijk meer bezoeker op je website krijgen. Je hebt waarschijnlijk al een mooie website gemaakt of laten maken, en nu wil je hier de vruchten van plukken. Helaas merk je dat de resultaten die je behaalt met je website tegenvallen. Geen paniek en lees rustig verder, wij gaan je simpele tips mee geven!

Meer bezoekers naar je website

Het aantrekken van bezoekers naar je website is belangrijk, je wilt natuurlijk dat veel mensen je producten/diensten zien. Het bezoek aan je website wordt ook wel traffic genoemd. Meer traffic op je website kan je makkelijk genereren door actief gebruik te maken van social media. Door bijvoorbeeld Facebook, Instagram, LinkedIN en Twitter accounts aan te maken versterkt dit niet alleen je positie in Google. Maar ook kunnen potentiële klanten gemakkelijk van je social media pagina doorschakelen naar je website. 

Het is vaak verstandig om een zakelijk social media account te maken, gebruik ook je bedrijfsnaam en gegevens, dit zorgt voor meer vertrouwen van de bezoeker.

Actief posten

Door actief en regelmatig een bericht te posten op je zakelijke social media account, breng je jouw business weer even onder de aandacht. Je huidige volgers zien dan je bericht en kunnen hier, wanneer je jouw bericht goed opmaakt, door getriggerd worden en doorklikken naar je website. Waar ze dan een aankoop kunnen doen. Ook het aanbieden van relevante content zal er voor zorgen dat je meer bezoekers naar je website trekt. Let wel op dat je alleen dingen post die relevant zijn voor de markt waar jij in zit. Zo krijg je meer waarde uit je huidige volgers en dit zorgt ervoor dat de bezoekers van je website waardevoller zijn.
Correct omgaan met marketing via social media trekt dus meer bezoekers, wanneer je hier hulp bij nodig hebt twijfel niet en stuur ons een bericht!

Je website hoger in google resultaten

Wanneer je iets nodig hebt op internet, google je dit vrij gemakkelijk! De eerste paar resultaten zijn vaak reclame’s,dit is ook een effectieve manier om meer bezoekers naar je website te trekken. Echter is dit niet gratis en wij gaan ons in dit bericht meer focussen op de gratis technieken die je kan toepassen om meer bezoekers naar je website te krijgen.
Je kan door middel van berichten en relevante content plekken winnen in de Google zoekresultaten. Wanneer je berichten post met daarin relevante content voor jouw markt, en deze linkt met andere berichten kan je hierdoor positie winnen in Google. Het is ook belangrijk dat je focust op een bepaald zoekwoord. Stel jij wilt meer bezoekers in de omgeving van Eindhoven op je website. Dan maak je een bericht en verwerkt daar relatief vaak ‘’Computers Eindhoven’’ in. Verwerk dit wel gewoon in een bericht en spam het niet achter elkaar. Dan zal je positie in Google verhogen wanneer iemand op google ‘’computers eindhoven’’ in zoekt. Deze techniek heet SEO. 

Andere relevante websites

Google leest dus wanneer je spamt en het leest ook of je content relevant is met de rest van je website. Wanneer de content op je website niet overeenkomt met de rest van je website, zal google je dus niet hoger plaatsen. Een techniek om meer bezoekers naar je website te krijgen is door jouw website te linken met andere websites in dezelfde markt. Je kan dus geen fietsenwinkel linken met een bouwwebsite. Want dit zijn 2 verschillende markten, en dus krijg je hierdoor niet meer bezoekers naar je website. Dit is ook heel lastig omdat je dan vaak bij de concurrent uit komt om samen mee te gaan linken. Maar er zijn natuurlijk andere oplossingen. Zo kan je bijvoorbeeld markten die op elkaar lijken gebruiken.
Bijvoorbeeld: marketing en sales, dit zijn totaal verschillende dingen maar hebben elkaar altijd nodig. Meer weten? Neem contact op!

Efficiënt omgaan met bezoekers op je website

Als je bovenstaande hebt toegepast zul je zien dat het aantal bezoekers op je website wat verbeterd is. Maar hoe ga je nu effectief en efficiënt met deze leads om? Door verschillende marketing technische aanpassingen aan je website kan je meer rendement halen uit de bezoekers op je website. Zo kan je de bezoeker makkelijker sturen naar bepaalde content en berichten, of juist naar bepaalde producten! Meer leren over de marketing en hoe je deze kan toepassen op je website? Klik hier of neem contact op!

Voeg je koptekst hier toe