DOE DE GRATIS BUSINESS CHECK-UP

En til jouw business naar het volgende niveau

Marketing

Natuurlijk zijn Sales een van de belangrijkste begrippen in een onderneming. Maar voordat je de sales binnen krijgt moeten er leads binnen komen. Hoe zorg je er echter voor dat je deze leads binnen krijgt? Dat is door een sales funnel! En de toekomstige leads gaan de sales funnel in door een knap werkje marketing. We kunnen dus stellen dat marketing minstens net zo belangrijk is als de hiervoor benoemde begrippen. 

Marketing is niet alleen goed voor de sales funnel, marketing is ook belangrijk om je bedrijf op een bepaalde manier te presenteren aan de rest van de wereld. Wij van Vudos weten als geen ander hoe belangrijk marketing is in combinatie met de Sales Funnel, Leads en uit eindelijk de SALES!

Door marketing kunnen er veel betere resultaten behaald worden, ook kunnen hier veel waardevollere leads uit komen. Echter zien wij te vaak dat bedrijven weinig tot geen aandacht besteden aan de marketing. Wat niet zo gek is, het is namelijk een breed begrip en je moet juist inspelen op de doelgroep en de markt. Terwijl deze continu aan het veranderen zijn, wat op de hoogte blijven best een uitdaging maakt. 

Nu ben jij als ondernemer natuurlijk druk met het runnen van je business, klanten tevreden houden en dus hard aan het werk. Met als resultaat dat het stukje marketing vaak blijft liggen…

Dit is natuurlijk geen probleem want je hebt het al druk genoeg! Maar wat als je met een goede marketing sneller en makkelijker naar je ”hogere doelen” kan streven? Dan klinkt marketing niet meer zo onbelangrijk als voor heen. 

Marketing

Wij van Vudos zijn niet alleen gespecialiseerd in het opvolgen van leads, sales funnels of sales. Ook hebben wij al enige jaren ervaring met marketing.  Dit komt omdat wij hier dagelijks mee bezig zijn, omdat dit ons enorm helpt met fantastische resultaten boeken voor onze klanten, en zo ook nieuwe klanten te werven! Ook vinden wij marketing verschrikkelijk leuk en interessant. 

Hoogst waarschijnlijk bezoek jij deze pagina en lees je deze tekst ook als gevolg van een van onze marketing acties/campagnes!
Wij kunnen uren door praten over hoe geweldig wij marketing vinden, maar wat jij natuurlijk wilt weten is: ”hoe kunnen jullie mij ermee verder helpen” 

Wat wij voor jouw business willen doen!

Marketing is een breed begrip in iedere onderneming. En dus gaan we eerst kijken op welk gebied de marketing het effectiefst is voor jouw business. 
Echter voordat wij ons storten op de marketing voor jouw onderneming gaan wij eerst kijken of de producten/diensten die je levert goed voor ons voelen. Staan wij achter de te verkopen producten/diensten. Wanneer dit zo is en we voelen ook een goede ”klik” met elkaar, gaan we verder.

De markt

Alles voelt goed en de klik is er, dan gaan we verder. We gaan de markt in kaart brengen, de doelgroep en we kijken op welke vlakken er al aan marketing wordt gedaan. Als dit duidelijk is gaan we er een analyse op los laten. Het kan zo zijn dat je met kleine verbeter puntjes in de huidige marketing al veel meer potentiële klanten kan bereiken!

Doelen

Nu de huidige marketing is geoptimaliseerd en we een analyse hebben gemaakt gaan we samen bedenken wat de doelstellingen zijn. Wat wil je bereiken met de nieuwe marketing strategie?

Uit de gemaakte analyse zal komen op welke gebieden meer marketing nodig zal zijn en/of op welke doelgroepen er gericht kan worden. Ook zien we hier wat het potentieel is en wat de groei mogelijkheden zijn. We zullen de concurrenten analyseren en bekijken hoe zij met de marketing om gaan, hieruit leren we hoe we het nog beter kunnen doen!

Strategie

Nu de analyse is door genomen gaan we samen keuzes maken. Jij hebt natuurlijk het hoogste woord en wij willen je graag het beste advies hier in geven. We maken keuzes op welk gebied of welke doelgroep we ons willen focussen. Ook gaan we kijken via welke manier de marketing het effectiefst en efficiëntst resultaten gaat behalen. In deze fase behandelen we ook alle veranderingen of verbeter punten die zijn gekomen uit de analyse en geven hier over advies hoe je dit het best kan aanpakken. Met als resultaat een strategie en richtlijnen voor de beste resultaten. Uit deze strategie zal ook een geschat resultaat gepresenteerd worden. 

Voorbereiden

Nu alle doelen en wensen op het gebied van de marketing duidelijk zijn en zijn uitgewerkt gaan wij aan de slag. Wij gaan een strategie uit bouwen en we werken een campagne uit. We maken landingspagina’s, social media campagnes en gaan door middel van slimme marketing technieken potentiële klanten beïnvloeden. Wanneer de campagne uitgewerkt en klaar is lanceren wij deze nog niet. Dat doen wij natuurlijk pas na goedkeuring en verbeterpunten vanaf jou! Ook heb je tijdens het opmaken van de campagne nog genoeg invloed om je mening te geven en op ieder gewenst moment de voortgang te bekijken. 

Lanceren!

In deze fase hebben wij de campagne af en is deze klaar voor lancering. Jij hebt de campagne nu al meerdere keren door genomen en je hebt jouw op en aanmerkingen aan gegeven. Wij optimaliseren de campagne zodat jouw wensen er in zijn verwerkt en we het beste resultaat kunnen behalen. Dus alles is af en oké gevonden. 
Nu lanceren wij de campagne!

Optimaliseren

Terwijl de campagne gelanceerd is kan het voor komen dat er op sommige punten toch verbetering vereist is. Dit is niet gek en heel normaal, sterker nog, dit is heel belangrijk! Zo kunnen we op tijd een manier zien om nog betere resultaten te behalen. Wanneer de campagne loopt ontvangen we al resultaten, de duur van de campagne verscheelt natuurlijk per campagne en is besproken in de strategie. Je kan op ieder gewenst moment al de behaalde resultaten opvragen en inzien. 

Resultaat

Wanneer de campagne op zijn eind is gelopen, hebben wij een totaal overzicht gemaakt van de behaalde resultaten. Hierna analyseren wij deze samen en nu gaan we na of de gestelde doelen behaald zijn. 

Vervolg stappen

Nu de resultaten zichtbaar zijn is het aan jou om te bepalen wat je hier verder mee wilt gaan doen. Dit verscheelt natuurlijk ook, want niet iedere campagne heeft dezelfde doelen en dezelfde resultaten. Maar met de meeste campagnes kunnen wij erna ook nog helpen of adviseren. Wanneer de campagne bijvoorbeeld was bedoel om meer leads in de sales funnel te krijgen, willen wij graag helpen om deze leads effectief op te volgen.   

Ben jij klaar om te groeien!