DOE DE GRATIS BUSINESS CHECK-UP

En til jouw business naar het volgende niveau

Sales Funnel

De Sales Funnel is een uiterst belangrijk onderdeel als je meer sales wilt genereren. Wij van Vudos gebruiken dagelijks Sales Funnels voor het werven van nieuwe klanten. Wij maken ook Sales Funnels voor onze klanten om voor hen nieuwe leads aan te leveren. Wil je meer leren over sales funnels? Klik hier en leer meer over sales funnels! 

"I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work."

Wat wij voor jou willen doen

Wij helpen ondernemers succesvoller te worden in sales en alles er om heen. Zo willen wij jou als ondernemer graag helpen jouw business succesvol te maken op het gebied van marketing, sales, sales funnels en leadopvolging. Wij willen graag deze belangrijke taken op ons nemen en deze namens jouw bedrijf zo effectief, efficiënt en succesvol mogelijk doen! Zo willen wij de best haalbare resultaten opleveren om jou en jouw business verder te helpen!

Belang van een sales funnel

De sales funnel zorgt ervoor dat je meer leads aantrekt, en ook meer waardevolle leads. Wanneer je correct inspeelt op deze leads door je salesfunnel goed te richten op de doelgroep, zul je hier meer klanten uit halen. Met als gevolg meer omzet voor jouw business. Veel bedrijven maken nog geen gebruik van een sales funnel, waardoor er veel omzet wordt misgelopen. De grootste factor dat hier nog geen gebruik van wordt gemaakt is dat veel ondernemers niet weten hoe dit moet. Omdat wij deze uitdaging vaker tegenkomen bij onze bestaande klanten hebben wij hier een oplossing voor bedacht.

De oplossing!

Zelf een sales funnel maken is een goede oplossing! Verdiep je erin en maak een sales funnel die correct aansluit op jouw doelgroep, hiermee ga je meer leads aantrekken waardoor je omzet zal gaan stijgen! Echter kost dit wanneer je hier nog maar weinig kennis over hebt veel tijd en moeite. Waarschijnlijk gaat het ook regelmatig falen en kost het veel advertentiekosten en personeelskosten. Een goed alternatief is om ons jouw sales funnel te laten maken. Wij hebben dit al tig keren gedaan voor veel tevreden klanten, wij hebben hier dus genoeg ervaring in om voor jouw business een succesvolle sales funnel te maken.

Nadelen zelf sales funnel maken

Hoogstwaarschijnlijk weet je niet hoe dit moet, je kan je natuurlijk er in verdiepen en je er goed over inlezen. Echter ga je merken dat je voor nieuwe en moeilijkere uitdagingen komt te staan. Natuurlijk ga jij deze als ondernemer niet uit de weg en ga je ze doorstaan! En voor je het weet ben je honderden euro’s lichter en een paar maanden verder. Spijtig om er dan achter te komen dat je sales funnel niet optimaal werkt. Jammer van het geld, tijd en de energie! Bij de sales funnel komt ook een groot deel marketing kijken, iets waar je waarschijnlijk ook geen expert in bent. En toch kan ook jij dit met veel energie, moeite en geld verslaan en weer een iets succesvollere sales funnel maken. En weer ben je zoveel maanden verder en zo veel euro’s lichter.

Voordelen van een door ons gemaakte sales funnel

We zullen er niet omheen draaien en gelijk het grootste voordeel van een door ons gemaakte sales funnel benoemen. Je betaald helemaal niets tot er resultaat is! Dit is dus risicoloos en je zit niet met torenhoge advertentiekosten omdat je eigengemaakte sales funnel steeds mislukt. Ook gaan wij de sales funnel binnen aanzienlijke tijd online zetten en zul je voor je het weet de eerste resultaten binnen krijgen! Omdat wij van Vudos genoeg ervaring hebben in marketing, sales en sales funnels kunnen wij de funnel secuur op jouw business maken! Hierdoor zijn de leads die je krijgt veel waardevoller! Wat voor jouw onderneming dus meer omzet oplevert. Ook hoef jij je als ondernemer hier niet druk over te gaan maken en kan je door met je alledaagse werkzaamheden! 

Meer omzet door de sales funnel

Niet onbelangrijk na het maken van een sales funnel is om de gekregen leads optimaal te benutten zodat ze betalende klanten worden. Ook dit is een vak apart en zal veel uitdaging met zich mee brengen. Natuurlijk zijn wij je al voor en hebben wij ook hier de oplossing voor je! Wederom risicoloos, want zonder resultaat kost het helemaal niets! Door correct om te gaan met je behaalde leads zal je omzet nog hoger worden!

Ons sales team beschikt over genoeg ervaring op het gebied van lead opvolging, en ze willen dit ook graag voor jouw business bewijzen! Doordat wij pas verdienen als jij dit ook doet, zijn wij extra gemotiveerd om voor jouw onderneming de lead opvolging te doen en dus de sales! Zo willen we jouw business helpen!

Ben jij klaar om te groeien!

"What seems to us as bitter trials are often blessings in disguise."