Wil je meer succes behalen uit je bestaande leads?

Ben jij een ondernemer die streeft naar succes?

Herken jij je hierin?
  • Je streeft naar meer vrijheid en geld
  • Je bent succesvol maar laat kansen liggen
  • Je wilt meer doen met sales, maar je hebt geen tijd.
  • Je gaat niet efficiënt genoeg met je leads om.

Je wilt meer verdienen, maar daarvoor zijn veel veranderingen nodig, en dat is op dit moment nog niet haalbaar. Je merkt dat je niet alle leads optimaal benut, waardoor je kansen laat liggen.
Dit is jammer, iedere lead is een potentiële klant. En een potentiële klant kan je wanneer je hier juist mee om gaat, een betalende klant maken!

 

Spek niet de concurrent!
Het is dus van essentieel belang dat je goed omgaat met de leads! Ze kunnen namelijk zo gemakkelijk gaan als ze zijn gekomen. 
Dit wil je voorkomen, je wilt natuurlijk niet de portemonnee van de concurrent spekken door dat jij niet efficiënt genoeg met je leads omgaat!

Voordat je jezelf schuldig gaat voelen, je was je er waarschijnlijk nog niet van op de hoogte tot je het ging analyseren. Maar het is nooit te laat om effectief en efficiënt met je leads om te gaan.

Jijzelf hebt het waarschijnlijk al druk genoeg met:

  • Jouw Core-business
  • Marketing
  • Administratie
  • Klantenservice
  • Aansturen en corrigeren

En waarschijnlijk nog een tal van andere taken die op je bordje liggen.

Dus hoe ga je wel efficiënt en effectief met de leads om, en zo meer klanten en dus meer omzet te genereren?

Daan Smolders

Ik heb nog maar plek voor (4) klanten deze maand.

Laat ons jou helpen!

Je bent goed bezig! Dat je nu nog steeds aan het lezen bent wilt zeggen dat je verder wilt komen met je business en actief aan het zoeken bent naar een oplossing! Je bent nu een waardevolle lead voor ons! 

Wij willen er graag voor zorgen dat jouw leads net zo goed behandeld worden als dat wij doen met de onze! Daarom bieden we jou een oplossing.

Wij zijn expert in leadopvolging, daarom willen wij dit graag uit jouw handen nemen! Zo kan jij door met waar jij mee bezig bent, en gaan wij er alles aan doen om jouw leads tot klanten te maken.

Wij zijn geen irritante verkopers, want daar houdt niemand van. Wij willen ongeacht het resultaat een prettig en positief gesprek voeren. Natuurlijk vinden wij sales halen erg belangrijk, maar wij vinden een positief en goed gesprek voeren ook erg belangrijk.  

Wil jij meer sales?

Daan Smolders bel

Als ondernemer is het doel vaak om meer vrijheid te creëren en natuurlijk bij veel ook meer geld verdienen.
En dat is natuurlijk ook haalbaar! Al lijkt dat nu misschien niet zo.
Een manier om meer geld te verdienen is om efficiënter en effectiever met je leads om te gaan. Echter snap ik nu dat dit makkelijker lijkt dan gedaan, daarom hebben wij een risicoloze oplossing voor jouw business!
Laat ons voor jouw business de leads opvolgen en haal meer uit jouw leads!
Hierdoor krijg je niet alleen meer geld, maar dit geeft jou als ondernemer ook meer vrijheid.

Nadelen van zelf sales doen

Je hebt goede verkopers nodig, deze moet je ook nog goed inwerken, je moet ze de nieuwste verkooptechnieken bij blijven leren en je moet zorgen dat ze continu genoeg werk hebben. Daarnaast zit je je ook druk te maken over de contracten etc. 

Je moet je eigen verkopers ook nog gemotiveerd houden om altijd super te presteren, want ze krijgen aan het eind van de maand toch wel betaald, en deze instelling wil je voorkomen. Ook ben je ze steeds aan het aansturen en aan het managen. En als je eerlijk bent, besteed je deze energie liever aan iets wat minder stress met zich mee brengt. 

Een sales afdeling vraagt ook veel ruimte in je kantoor. Daarnaast zijn de verkopers, als het goed is, veel aan het bellen. Dit kan leiden tot overlast voor de andere collega’s waardoor de resultaten van deze collega’s achterblijven.

Jouw twijfelpunten

Ongetwijfeld gaat er nu van alles door je hoofd, vooral bezwaren en twijfelpunten op dit moment. Dit is niet raar, want het is ook moeilijk om een vreemde partij te vertrouwen met jouw naam en jouw leads! 

Om wat meer twijfel weg te halen, heb ik hieronder wat resultaten van klanten geplaatst. Zo kan je zien dat ze er allemaal beter van zijn geworden! Omdat dit het enige is waar wij ons de hele dag op focussen! En het mooiste van alles? Het kost jou niets want wij verdienen onszelf terug! Als jij niks verdient, dan verdienen wij ook niks. Wat er voor zorgt dat wij extra gemotiveerd en gedreven zijn om voor jouw business die sales te maken!

Onze oplossing voor jou

Om jou en jouw business werk en stress uit handen te nemen hebben wij dé ideale oplossing bedacht. Wij gaan de leads opvolgen namens jouw bedrijf! Dit zorgt ervoor dat jij geen werk kwijt bent aan alle verkopers ingewerkt te houden en genoeg werk voor ze te moeten verzinnen.
Je hebt ook geen gerommel met contracten en vaste personeelskosten. En doordat wij jaren ervaring hebben in het opvolgen van leads, zullen de
resultaten ook beter zijn!

Doordat wij de sales voor jou uit handen nemen, heb jij meer tijd voor je core-business en om te doen wat jij het liefste doet! Het mooie van alles is nog dat wij onszelf terug verdienen! Het kost jou niks, totdat wij sales voor jouw bedrijf maken! Win-Win dus. Ook geven wij je graag tips over je marketing strategie en de manier hoe je leads werft. Hierdoor gaan we als een goed geoliede machine te werk, om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. 


Ben jij klaar om te groeien?