DOE DE GRATIS BUSINESS CHECK-UP

En til jouw business naar het volgende niveau

Sales Uitbesteden

Een van de belangrijkste begrippen in iedere onderneming is Sales. Echter heeft niet iedere ondernemer zin om zelf voor zijn sales te zorgen. Wat begrijpelijk is, want je wilt je natuurlijk gewoon focussen op dat gene waar jouw onderneming voor staat!

Helaas is er zonder sales ook minder omzet….
Gelukkig zijn hier oplossingen voor! Zo zijn wij van Vudos helemaal thuis in de wereld van SALES! Wij zijn ons continue aan het ontwikkelen en aan het bij leren over sales. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste en de best werkende technieken om jouw sales funnel te optimaliseren!

Hoe leuk wij het ook vinden om over ons zelf te praten is er één ding wat wij nog leuker vinden.
Wij willen graag meer weten over jouw onderneming! 

"Don't watch the clock; do what it does. Keep going."

Wat wij willen betekenen voor jouw business

Zoals je hier boven ziet, kunnen wij redelijk veel werk uit je handen nemen. Het voordeel hiervan is ook nog eens dat wij de hele dag niets anders doen dan bovenstaande taken. Hierdoor zijn wij dus helemaal thuis in de wereld van Sales. Wij zijn continue bezig met het optimaliseren van de bovenstaande taken zodat wij optimaal resultaat kunnen behalen en zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan voor jouw business.

Nadelen van zelf sales doen:

Jij als ondernemer bent zelf al druk genoeg met je dagelijkse taken en andere klanten tevreden maken en houden. Maar je wilt natuurlijk ook groeien, en je hebt simpel weg gewoon geen tijd voor het werven van nieuwe klanten. Daarbij heb je ook nog het risico wanneer je een eigen sales afdeling neerzet, je voor nieuwe uitdagingen en obstakels komt te staan.

Je zit weer met een heleboel contracten te rommelen voor personeel en je moet iedereen continue aansturen. Ook het up-to-date houden van je verkopers door middel van trainingen en het analyseren van resultaten en cijfers is noodzakelijk. Dit zorgt er allemaal voor dat je sales afdeling goed draait en blijft draaien.

Dan niet te vergeten dat de verkopers continue aan het bellen zijn wat enorm kan storen voor de andere collega’s. Het verdelen van taken en het uitbesteden van bepaald werk kan ook voor extra stress zorgen.

Helaas is dit heel veel werk en om je de extra uren, geld, negatieve energy en stress te besparen willen wij je hier heel graag bij helpen!

Voordelen van Sales uitbesteden:

Nu wordt het misschien ook nog wat spannend. Je gaat een ander bedrijf vertrouwen jouw sales te doen! ‘’wat als ze geen resultaten halen’’ Twijfel is heel normaal echter bij het uitbesteden van sales aan ons is twijfel onnodig!

 

Je hebt per direct beschikking over een salesteam die er alles voor willen doen om die sales voor jou binnen te halen! Onze mensen zijn gedreven en gaan tot het uiterste om het beste resultaat te halen.
Het voordeel is je betaald helemaal niks vooraf! Wanneer wij niks verkopen, verdienen wij ook niks!

Wij willen alleen geld verdienen als we er voor zorgen dat jij dat ook doet! Hierdoor is iedereen nog gemotiveerder om die sales te closen! Wij verdienen ons zelf terug.

 

Buiten het feit dat we al de negatieve obstakels en twijfel punten van de tekst hierboven weg halen. Zijn onze verkopers ook zeer betrokken bij jouw merk of product. Wij verkopen indien gewenst vanuit jouw naam, zie ons als de enthousiaste ambassadeurs van jouw bedrijf! Wij scholen onze verkopers continue bij en optimaliseren het sales script, de gesprekken en hierdoor worden de resultaten ook aanzienlijk beter.   

 

Door de sales uit handen te geven verlies je geen controle, wij kunnen de resultaten op ieder gewenst moment door sturen. Wanneer je geen omkijken meer hebt naar de sales kan jij je focussen op wat je echt belangrijk vindt!

Sales Funnel

Hoe gaat het in zijn werk?

Om je een beter beeld te geven over hoe wij te werk gaan, hebben wij hier onder een overzicht met de stappen die wij doorlopen uitgewerkt. 

De ‘’klik’’

Voordat wij los gaan en voor jouw onderneming de sales gaan maken, moet er natuurlijk het een en ander besproken worden.
Als eerst willen wij graag een klik met je voelen, wij willen achter het product staan wat je verkoopt. Zo kunnen wij optimaal enthousiast zijn voor jouw onderneming en als de perfecte ambassadeur en verkoper dienen.

Potentie

Wanneer de klik er is, en dit word al vrij snel duidelijk. Willen wij graag wat dieper ingaan op de wensen. We brengen de markt in kaart, de groei potentie en het aantal leads. En vervolgens ook wat wij vragen per verkoop. Wanneer alles nog steeds goed voelt en we er allebei winst uit kunnen halen gaan we graag verder.

Het script

Oke, de klik is er! Er zit genoeg potentie in de markt en we zien genoeg groei mogelijkheden. 
Nu gaan we ons verdiepen in jouw product of dienst, we gaan zorgen dat we alle ins en outs kennen. We worden de ambassadeurs van jouw bedrijf. Ook gaan we een bel script opstellen, hierin verwerken wij onder ander de veel gestelde vragen. Dit bel script gaan we binnen ons team optimaliseren en we geven er ook de Vudos draai aan. Het doel is niet alleen om de lead op te volgen en de sale te halen. Maar ook om een fijn gesprek te hebben en de lead een fijn en goed gevoel te kunnen geven. Ongeacht het resultaat van het gesprek. 
Nu alles duidelijk is gaan we de verkopers inwerken. 

Verkopen!

Iedereen is ingewerkt, alles is duidelijk en helder. Nu gaan we verkopen! Terwijl wij de leads die ons zijn door gestuurd aan het opvolgen zijn en naar het beste resultaat streven, optimaliseren wij gaande weg het bel script om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan en de beste resultaten te boeken. 
We bellen, indien gewenst, vanuit jouw bedrijfsnaam. En het belangrijkste! We zorgen voor meer omzet!

Geduld

Een belangrijk aspect van verkopen is ook geduld hebben. Het gebeurt maar zelden dat een lead gelijk tot aankoop over gaat. Dit is natuurlijk heel logisch, en respectabel. Want dat betekent dat de lead beter bewust zal zijn van zijn aankoop. Door ons CRM systeem kunnen wij de leads makkelijker nogmaals opvolgen. Zo hebben wij eerst een gesprek met de lead, en vervolgens een X aantal dagen of weken later weer. Dan heeft de lead tijd gehad zich te verdiepen in het product of dienst en zo kan hij ook nog met vragen of bezwaren komen. Wanneer hij bezwaren aan brengt kunnen wij deze door middel van slimme technieken en een goed belscript omzetten in plus punten. 

Ondersteuning

Nu we lekker druk bezig zijn met het opvolgen van de door jouw doorgestuurde leads, en dus aan het verkopen zijn. Bekijken we ook of je op een effectievere manier leads kan binnen halen. Door dat wij mee denken om effectiever en efficiënter leads te vergaren, merken wij dat de kwaliteit van de leads verbeteren waardoor de kans op een verkoop groter is. Ook het aantal leads zal toenemen waardoor wij weer meer nieuwe kansen hebben om voor jouw business die sale te maken!

Relaties

Wij vinden een goede relatie erg belangrijk. Niet alleen tussen ons en jou als klant, maar ook de relatie met de leads moeten goed zijn. Wij willen de lead geen druk op leggen, we bellen tenslotte uit jouw naam en willen dus de beste indruk achterlaten. 

Door dat wij alle resultaten keurig noteren en bij houden, kan jij op ieder gewenst moment een overzicht krijgen met de behaalde resultaten. Ook kan je hieruit van ons advies punten krijgen of juist dat jij na inzien van de resultaten ons adviseert. Dit verbeterd de samenwerking, de resultaten en we leren er nog van bij ook! 

Ben jij klaar om te groeien!

"If you do what you always did, you will get what you always got."