Jij wilt groeien met je bedrijf

Je bent al goed bezig! Want jij wilt winnen met je bedrijf. De resultaten blijven helaas wat achter….

Maar doordat jij aan het zoeken bent naar de oplossing, onderscheid jij jezelf van de rest! En dat is dus al de reden waarom jij persoonlijk gaat groeien maar vooral dat jouw business gaat groeien.

Nu je dus al de voorsprong pakt op je concurrenten wil ik samen met jou gaan kijken wat het probleem in jouw business is. Hiervoor is geen moeilijke analyse nodig, dit gaan we door een telefonisch strategie gesprek uitzoeken. Dit telefoongesprek zal plaatsvinden wanneer het voor jou uitkomt.

Door doelgerichte vragen te stellen gaan we er samen naar kijken wat jou tegenhoudt de groei te maken waar je naar streeft. We gaan kijken waar verbetering nodig is. En ook niet onbelangrijk, gaan we ook kijken naar wat zeker goed gaat!

Wat voor mij erg belangrijk is, is dat jij een waardevol gesprek hebt. Ook als ik je niet verder kan helpen, streef ik er wel naar dat jij inzichten hebt gekregen om jouw bedrijf te laten groeien.

Vaak weet jij als ondernemer al wel waar de knelpunten zitten in jouw bedrijf. Dit betekent dat je goed op de hoogte bent van de situatie. Door deze kennis al op voorhand te delen kan ik mezelf inlezen en er een betere analyse op los laten.

Daan Smolders

Wat houdt je tegen?

Nu ga ik even alles op een rijtje zetten. Jij zit met een probleem in je bedrijf en je wilt hier vanaf. Het probleem is dat jij wilt groeien maar niet weet hoe je dit moet doen. Dit kan zijn doordat er een of meer knelpunten in je bedrijf zitten. Je bent je al wel of nog niet op de hoogte van wat dit probleem is. Door een gratis vrijblijvend strategie gesprek te voeren met mij kun jij er achter komen wat of waar het probleem zit. Dit gesprek kan je voeren op een moment wanneer het jou uitkomt! Het gesprek zal ongeveer 30 minuten duren.

Doordat het gratis is en niet al te lang duurt, zal het zeker waardevol zijn voor jou als ondernemer. Je zult zeker inzichten krijgen over jouw business.

“Every problem is a gift, without problems we would not grow.”

favicon_vudos_new

Plan je strategie gesprek

Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten.